Specialfarvede låger
Dette skønne lejlighedskøkken, var oprindeligt et typisk lille smalt Københavner-køkken. Ønsket var at skabe et køkken/alrum der ville kunne give mere luft og plads, og ikke mindst mere luft og lys til fordelingsgangen som er det første man møder når man træder ind i lejligheden, uden at få følelsen af at man går  direkte ind i køkkenet.
Der blev fjernet en væg ind til et tilstødende lille værelse og for at skabe mere luft og lys ud til fordelingsgangen, blev der monteret et antik sprossevindue i væggen mellem gang og køkken.
Til projektet var der et ønske om en helt bestem farve til køkkenet, som blev fremlagt som en lille farveprøve på et lille stykke papir allerede ved det første møde.
 
Låger og gavle m.m. blev specialfarvede og der blev monteret små antikke greb. Indvendigt blev der produceret fingertappede træskuffer i ask der harmonerer perfekt med de store bordplader ligeledes i asketræ.
Total; kr. 157.690,-
Låger, gavle og tilsætninger, fingertappede træskuffer, bordplader i massivtræ med underlimet vask. Ekskl. hvidevarer og bl. batteri

Vil du se nærmere på vores køkkener?

Book en opmåling og få et uforpligtende tilbud eller book en tid til et besøg i showroomet på Frederiksberg.
Vi har ikke en forretning med faste åbningstider. Men du kan selvfølgelig komme forbi så du kan se og røre overflader og materialer. Tag kontakt så finder vi sammen en tid som passer dig.
 
Adresse:
Treverk IVS
Sofielunden 8
2600 Glostrup
     +45 50698501
     hej@treverk.dk
cvr-/se-nr. 38138243
Kontaktformular:
Treverk_grey_2.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon