Moderne 70'er
I denne skønne villa fra 1970'erne var ønsket at skabe et morderne køkken, med alle de fordele man kan få i dag, men hvor køkkenet stadig ville stå tro med huset oprindelige stil.
Der blev arbejdet med udgangspunkt i bedre arbejdsstationer i køkkenet, og materialer der var kendetegnene for husets opførelsestidspunkt.
Komfuret blev udskiftet med en separat ovn og kogepladen. Ovnen blev placeret i komfortabel arbejdshøjde, og en 80cm kogeplade der giver mere albue-rum til stegepander og gryder ved den daglige madlavning. 
 
Der blev produceret snedkerlåger med en beklædning i hvid FENIX-laminat, som giver en silkemat overflade. De massive trækanter og det indfræst trægreb i eg, matchet op med en massivtræsbordplade, også i eg, for at give varme og sjæl til køkkenet.
Alle skuffer leveret i massivtræ, selvfølgelig også i eg, giver køkkenet sit sidste kvalitetsfinish med de fingertappede samlinger.

 

Bordpladen er leveret med en underlimet vask i sort siligranit, som indgår i et fint sammenspil med den sorte kogeplade.
Total; kr. 86.327,-
Låger, gavle og tilsætninger, fingertappede træskuffer, bordplader i massivtræ med underlimet vask. Ekskl. hvidevarer og bl. batteri

Vil du se nærmere på vores køkkener?

Book en opmåling og få et uforpligtende tilbud eller book en tid til et besøg i showroomet på Frederiksberg.
Vi har ikke en forretning med faste åbningstider. Men du kan selvfølgelig komme forbi så du kan se og røre overflader og materialer. Tag kontakt så finder vi sammen en tid som passer dig.
 
Adresse:
Treverk IVS
Sofielunden 8
2600 Glostrup
     +45 50698501
     hej@treverk.dk
cvr-/se-nr. 38138243
Kontaktformular:
Treverk_grey_2.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon