Open Site Navigation

Dette skønne lejlighedskøkken, var oprindeligt et typisk smalt Københavner-køkken. Ønsket var at skabe et rummeligt køkken-alrum med spiseplads, som også ville give mere luft og lys til fordelingsgangen, som er det første man møder når man træder ind i lejligheden.



Der blev fjernet en væg til et tilstødende værelse og for at få mere luft og lys til fordelingsgangen, blev der monteret et antikt sprossevindue i væggen mellem gang og køkken.



Låger og gavle m.m. blev specialfarvede efter kundens ønske og der blev monteret små antikke greb. Indvendigt har løsningen fingertappede træskuffer i ask der harmonerer perfekt med de store bordplader ligeledes i massivt asketræ.

Kr. 157.690,- ekskl. hvidevarer, blandingsbatteri

Specialfarvede låger

Treverk Midnatsblå Egetræ Arkitekttegnet Køken