top of page

Arkitekttegnede køkkener

Få designet og indrettet dit nye køkken af en professionel køkken-arkitekt.

Treverk er arkitekttegnede køkkenløsninger. Med hjælp fra en professionel køkkenarkitekt, som bærer dig hele vejen igennem processen, får du en funktionel indretning og et stilsikkert dansk design.

Treverk er dansk fremstillede snedkerlåger og snedkerløsninger, der er skræddersyet til det hjem hvor de skal bruges.

Du vælger om du har behov for et komplet nyt køkken eller om du har behov for låger der er tilpasset til IKEA's køkkensystemer. Vi kan også hjælpe med at opgradere dit nuværende køkken med nye låger og skuffer.

Med en bred palette af forskellige farver i laminater, linoleum og træsorter, får du designet et unikt køkken, som passer præcist til dine ønsker og behov. Hvordan skal dit nye drømmekøkken se ud?

Vores vision

Vi vil levere et unikt køkken som tager udgangspunkt i den enkeleste personlige stil og smag. Vi går aldrig på kompromis med hverken materialer eller kvalitet og leverer bæredygtige køkkener der har lang levetid.

Alt dette sker i en tryg proces hvor vi er med fra det første møde til den sidste skrue er monteret og dit nye drømmekøkken er klar til brug.

Produceret i Danmark

Personligt design

Høj kvalitet

Professionel 

rådgivning

Bæredygtigt

Unikke løsninger

Det hele starter med en drøm

Hvad med en kaffe i nye omgivelser - feks. i et unikt køkken ingen andre har? Treverks køkkenarkitekt tilbyder løsninger udover det almindelige tilpasset dine ønsker og bolig. Der er utallige muligheder for en personlig løsning i høj kvalitet.

Gå på opdagelse i Treverks univers

bottom of page