Proces

Køkkenet er i dag  blevet et af de vigtigste rum i boligen og er omdrejningspunktet i mange hjem.

Et køkken skal både kunne rumme samvær og det sociale aspekt, men stadig optimale betingelser for god madlavning. Det skal være sjovt at lave mad, og der skal samtidig være plads til sjov og snak.

Et godt køkken er altså både funktionelt, men også et rum hvor man kan være sammen med familie og venner. Køkkenet skal derforuden afspejle jeres personlige stil og smag. Ikke nok med at et køkken skal være hyggeligt så skal det også være brugervenligt. Et køkken er et rum som skal afspejle de ting du sætter pris på.

Professionel rådgivning og indretningsforslag

Hos Treverk tager vi udgangspunkt i den enkleste ønsker og behov. Vi samarbejder med nogle af de bedste danske snedkerier og leverer unikke køkkendesigns i høj kvalitet.

Under hele processen er der tilknyttet en professionel køkkenarkitekt der er med fra det første møde til den sidste skrue er monteret. Og med en erfaring fra over 200 køkkenprojekter er du sikret en stabil og tryg proces igennem hele forløbet.

De 5 skridt til dit nye drømmekøkken

1. Det indledende møde

Du mødes med vores professionelle køkkenarkitekt og taler om dine ønsker og behov og gennemgår de mange muligheder, materialer, farver m.m.

2. Opmåling

Vores professionelle køkkenarkitekt foretager opmåling af det rum hvor køkkenet skal placeres, til udarbejdelse af tegninger og indretningsplan.

4. Bestilling og levering

Treverk står for bestillingen af dit nye køkken og koordinerer leveringen til aftalt tidspunkt. Og med hjælp fra vores dygtige fragtfolk sørger vi for at dit køkken bliver leveret trygt og forsvarligt, selvfølgelig helt ind i din bolig.

5. Montering af dit nye drømmekøkken

Med hjælp fra nogle af landets dygtigste køkkensnedkere sørger Treverk for at dit nye køkken bliver monteret. Og vi er med helt til den sidste skrue er monteret og dit nye drømmekøkken er klar til brug.

3. Gennemgang af design og indretning

På dette møde præsenteres du for køkkenarkitektens indretningsforslag og designforslag. I gennemgår sammen tegningerne samt det tilknyttet tilbud.

Hvordan skal dit nye drømmekøkken se ud?
2_edited_edited.jpg
2_edited.jpg
_DSC5559_edited.jpg

Vil du se nærmere på vores køkkener?

 
Book en opmåling og få et uforpligtende tilbud eller book en tid til et besøg i showroomet.
Vi har ikke en forretning med faste åbningstider. Men du kan selvfølgelig komme forbi så du kan se og røre overflader og materialer. Tag kontakt så finder vi sammen en tid som passer dig.
220px-At_Sign_Nimbus.svg.png
phone-logo-md.png
Adresse:
Treverk ApS
Sofielunden 8
2600 Glostrup

     +45 50698501
     hej@treverk.dk

cvr-/se-nr. 38138243
Kontaktformular:

Tak! Beskeden blev sendt.

Treverk_grey_2.png