top of page

Proces

Hos Treverk tager vi udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Vi samarbejder med nogle af de bedste danske snedkerier og leverer unikke køkkendesigns i høj kvalitet.

Om Processen

Hjemmets vigtigste rum

Et køkken skal både kunne rumme samvær og familieliv og samtidig give optimale betingelser for at arbejde i køkkenet. Det er her vi laver mad, spiser, leger, ordner lektier og deler stort og småt fra vores dag - og alt dette skal rummes i en god køkkenløsning

Familie & nærvær

Køkkenet er i dag blevet et af de vigtigste rum i boligen og er omdrejningspunktet i mange hjem. Vi prioriterer mere plads til vores køkkener fordi køkkenet i mange hjem er et rum hvor vi opholder os og bruger tid sammen med familie og venner. 

Et godt køkken

Et godt køkken skal være lækkert og rart at være i, men det skal også være funktionelt og indrettet til at rumme de behov jeres familie har. Alt dette afspejles både i indretningen af køkkenet samt i valget af materialer og farver. 

Tilpasset jeres familie

Hos Treverk tager projektet altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og med det udgangspunkt skaber vi unikke køkkenløsning som passer til både stil og funktionalitet.

Er du nysgerrig?

Book en opmåling og få et uforpligtende tilbud eller book en tid til et besøg i showroomet. Vi har ikke en forretning med faste åbningstider. Men du kan selvfølgelig komme forbi så du kan se og røre overflader og materialer. Tag kontakt så finder vi sammen en tid som passer dig.

De 5 skridt til dit nye drømmekøkken

​1. Indledende møde

Du mødes med vores professionelle køkkenarkitekt og taler om dine ønsker og behov og gennemgår de mange muligheder, materialer, farver m.m.

​2. Opmåling & plan

Vores køkkenarkitekt foretager opmåling af det rum hvor køkkenet skal placeres, til brug for udarbejdelse af tegninger og indretningsplan.

3. Design & indretning

På dette møde præsenteres du for køkkenarkitektens indretningsforslag og designforslag. I gennemgår sammen tegningerne samt det tilknyttede tilbud.

4. Bestilling & levering

Treverk står for bestillingen af dit nye køkken og koordinerer leveringen til aftalt tidspunkt. Og med hjælp fra vores dygtige fragtfolk sørger vi for at dit køkken bliver leveret trygt og forsvarligt, selvfølgelig helt ind i din bolig.

5. Montering & færdiggørelse

Med hjælp fra nogle af landets dygtigste køkkensnedkere sørger Treverk for at dit nye køkken bliver monteret. Og vi er med helt til den sidste skrue er monteret og dit nye drømmekøkken er klar til brug.

Gå på opdagelse i Treverks univers

bottom of page